Reilly’s Of Enniskillen
CLIENT Name: James Reilly

Design Team: Robert Brown, Lisbellaw

This project consisted of the construction of a new two storey extension to the rear of the existing shop. Site works included extensive car parking, landscaping and palaside fencing. Installation of a new lift together with mechanical and electrical services were part of our contract.

The new construction comprised of concrete piled foundations with reinforced concrete ground beams; Precast concrete ground and 1st floor units with power floated insulted concrete screed; Structural steel frame; Kingspan insulated roof cladding, rooflights and guttering; Insulated cavity walls plastered on ground floor with Kingspan wall cladding above 1st floor level; Powder coated aluminum window and door unit.

Enquiry / Comments